Επίθεση στον σταθμάρχη: Η σύλληψη των 2 δραστών και η σχέση με την επίθεση με το βιτριόλι!

Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους

Επρόκειτο για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο κυνισμός με τον οποίο οι δράστες χτύπησαν τον σταθμάρχη έκανε το αίμα όσων είδαν την ανατριχιαστική σκηνή να παγώσει.

Τελικά λίγες ώρες μετά την επίθεση η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες και να τους συλλάβει. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα με την επίθεση στον σταθμάρχη;

Και οι δυο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την ίδια ομάδα της ελληνικής αστυνομίας. Η ομάδα που βρήκε τη δράστιδα της επίθεσης στην Ιωάννα ανέλαβε να εξιχνιάσει και την υπόθεση με τον σταθμάρχη στο Μετρό.

Και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς χρονοτριβή εξέτασε όλα τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας στο Μετρό, εντόπισε τους δράστες και τους έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Επιτελείς αστυνομικοί σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μια από τις πιο ικανές ομάδες της ελληνικής αστυνομίας η οποία απαρτίζεται από στελέχη με εμπειρία που με το έργο τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων.

Η επιλογή τους μάλιστα έγινε από τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος γνωρίζοντας τις ικανότητες τους έδωσε εντολή να αναλάβουν οι ίδιοι την υπόθεση. Και το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαιώνει γι’ αυτή του την επιλογή…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.