Ηλεκτρονική πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών προς τον Δήμο Ζωγράφου από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021!

Μία ακόμα ψηφιακή λειτουργία του Δήμου Ζωγράφου τίθεται στη διάθεση των πολιτών , οι οποίοι μπορούν από αύριο, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, να ενημερώνονται ηλεκτρονικά και να εξοφλούν απευθείας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τον Δήμο. Πρόκειται για την πλατφόρμα «Ηλεκτρονικές Πληρωμές» της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου www.zografou.gov.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, για την πρόσβαση στην πλατφόρμα απαιτείται η ταυτοποίηση του οφειλέτη με χρήση των προσωπικών κωδικών στο taxisnet, ενώ κατόπιν κάθε εξόφλησης και αφότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία, ο οφειλέτης θα λαμβάνει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το αποδεικτικό της εξόφλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Τμήμα Ταμείου στο 213- 2024138 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο tameio@zografou.gr.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.