Ωράριο σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά super market Κυριακή 3/1 Τι ώρα κλείνουν!

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρα ανοίγουν & κλείνουν τα super market σήμερα Κυριακή 3/1  – Ποια θα είναι ανοιχτά και ποια κλειστά – ΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατήσετε

Από σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα:

σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα,
η λειτουργία βιβλιοπωλείων,
κομμωτηρίων,
υπηρεσιών περιποίησης νυχιών,
ΚΤΕΟ
οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος
Ωράριο σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά super market Κυριακή 3/1 Τι ώρα κλείνουν ΠΡΟΣΟΧΗ
Σύμφωνα με την ΚΥΑ που είχε εκδοθεί τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων μπορούσαν να ανοίξουν παρά το lockdown από τις 7:00 έως 21:00. (προαιρετικό ωράριο λειτουργίας).

Με βάση τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα 2/1 τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή 3/1 πρέπει να παραμείνουν ανοικτά μέχρι και τις τις 20.00. (η απαγόρευση κυκλοφορίας αρχίζει στις 21.00 το βράδυ).

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ισχύουν δηλαδή από αύριο 3/1 στις 6 το πρωί μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου.

Κλειστά super market Σκλαβενίτης την Κυριακή 3 Ιανουαρίου
Μετά την αρνητική εντύπωση που προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σκλαβενίτης έσπασε την παράδοση και άνοιξε συνεχόμενες Κυριακές, η επιχείρηση κάνει πίσω.

Έτσι ανακοίνωσε ότι: «Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, τα Καταστήματά μας θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ». Γεγονός που σημαίνει ότι ο Σκλαβενίτης βάζει τριήμερο «λουκέτο»: Παρασκευή 1, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.

 Στην αλυσίδα Μασούτης θα λειτουργήσουν επιλεγμένα καταστήματα με ωράριο 10:00-16:00.

Από την άλλη, τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν με ωράριο 9:00-17:00.

Το λιανεμπόριο δεν θα λειτουργήσει λόγω τον έκτακτων νέων μέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.