Απάντηση με αιχμές από τον επικεφαλής Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την ανεξαρτητοποίηση των τριών δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά»: «…ήθελαν να προλάβουν την δεδομένη διαγραφή τους!»

Φίλες και Φίλοι, συμπολίτες μου Ζωγραφιώτες,

Οι κύριοι Αλεξανδρής, Λένης & Τζανής μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσής τους να ψηφίσουν την εισήγηση του κ. ΘΩΔΑ για τον προϋπολογισμό του Δήμου μας για το 2021 ενημερώθηκαν δια ζώσης ότι εάν αυτό συμβεί η παράταξή μας θα τους διαγράψει επειδή η θέση της είναι τελείως διαφορετική σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο μιας και με δημοκρατικές διαδικασίες μεταξύ των στελεχών  και των αιρετών μελών της αποφασίστηκε η αρνητική ψήφος στο κυρίαρχο ζήτημα του προϋπολογισμού που στη περίπτωσή μας δεν καλύπτει για την Πόλη βασικές αναπτυξιακές ανάγκες και είναι μόνο μικροδιαχειριστικός εκπροσωπώντας ιδέες του χθες και μικροεπιδιώξεις!!!!

Θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον κωμικό μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση και ενημέρωσή τους για τα επερχόμενα, να δηλώνουν την……ανεξαρτητοποίηση τους από το Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ θέλοντας να προλάβουν την δεδομένη διαγραφή τους.

Τους προτείνουμε να παραδώσουν τις έδρες τους στην Παράταξη με την οποία εξελέγησαν και τους ευχόμαστε ο Άγιος …… Βασίλης να τους φέρει ότι τους ζήτησαν!!!!

Με εκτίμηση

Για την Δημοτική Παράταξη

Ζωγράφου Μπροστά

Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.