Στο Μαξίμου ψάχνουν το «βαθύ λαρύγγι» που «έδωσε» τον ΕΟΔΥ!

Την ώρα που η αντιπολίτευση ζητά απαντήσεις για τη σκανδαλώδη υπόθεση των δύο παράλληλων συστημάτων καταγραφής των κρουσμάτων κορονοϊού, στο Μέγαρο Μαξίμου ψάχνουν το… «βαθύ λαρύγγι».

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη στήλη του Βασίλη Σκουρή «Παιχνίδια Εξουσίας» στο ieidiseis.gr, όλοι στο Μαξίμου με πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναζητούν απάντηση στο ερώτημα του… ενός εκατομμυρίου. Ποιο είναι το βαθύ λαρύγγι που διέρρευσε στις δυο κυριακάτικες εφημερίδες το θέμα του ΕΟΔΥ;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μέχρι τώρα οι υποψίες έπεφταν σε συνεργάτες του πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι πληροφορίες της στήλης επιμένουν πως πλέον οι έρευνες στρέφονται εκτός του Μεγάρου Μαξίμου, σε πρόσωπο που επιχειρείται στον ανασχηματισμό να αποτελέσει τον αποδιοπομπαίο τράγο για την αποτυχία ενός σημαντικού τομέα του κυβερνητικού έργου…

Μάλιστα, στο ερώτημα για το εάν «έχει μαγνητοφωνήσει υπουργό για το θέμα πρόσωπο που έχει σχέση με την υπόθεση, όπως έγραψε η εφημερίδα “Δημοκρατία”», η στήλη σημειώνει:

«Οι πληροφορίες της εφημερίδας μάλλον είναι ακριβείς. Οι φήμες επιμένουν πως δεν πρόκειται για υπουργό Υγείας, όπως πιστεύουν κάποιοι…».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.