Πρώτη η Αττική με 255 κρούσματα – «Κάτω από το 1 το Rt σε όλη τη χώρα»

Στην περιφερειακή ενότητα Αττικής εντοπίστηκε η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Βάνας Παπαευαγγέλου από τα 1044 κρούσματα που ανακοινώθηκαν, τα 255 εντοπίστηκαν στην Αττική. Τα 213 από αυτά καταγράφηκαν στην Θεσσαλονίκη και 49 στην Λάρισα.

Όπως τόνισε η καθηγήτρια, η πίεση στις ΜΕΘ της βόρειας Ελλάδας συνεχίζεται. Σύμφωνα με όσα είπε ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε αλλά παραμένει υψηλός ο αριθμός των θανάτων και των διασωληνωμένων. Παρόλα αυτά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν τηρήθηκαν από όλους, όπως σημείωσε δίνοντας ως παράδειγμα την κίνηση που υπήρχε στους δρόμους.

«Κάτω από το 1 είναι το Rt σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας» υπογράμμισε η Βάνα Παπαευαγγέλου τονίζοντας τον αγώνα που έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Σχολίασε ωστόσο ότι θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει αυξηγμένη επαγρύπνιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.