Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα!

Μήνυμα και ευχές για καλή σχολική χρονιά απηύθυνε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας. Ο κ. Θώδας αναφέρει στη δήλωσή του:

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία, δύναμη και επίτευξη στόχων.
Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας, η οποία ξεκινά με περιορισμούς λόγω των μέτρων προφύλαξης.
Παρόλα αυτά θέλω να πω σε όλα τα παιδιά, σε όλες τις τάξεις, να κάνετε αυτό που πρέπει, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα μαθήματά σας, όλοι μικροί και μεγάλοι να είστε αισιόδοξοι και να κυνηγάτε τους στόχους και τα όνειρά σας από τώρα που μπαίνουν οι βάσεις.
Στους δασκάλους και τους καθηγητές, θέλω να ευχηθώ δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο σας και τις ειλικρινείς ευχαριστίες όλων μας για την υψηλή αποστολή που έχετε να μορφώσετε τα παιδιά μας.
Στους γονείς, θέλω να στείλω μήνυμα ότι σε ό,τι περνά από το χέρι μας θα είμαστε δίπλα σας, παρότι γνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον, την αγάπη, την αγωνία του γονιού μόνο ο ίδιος μπορεί να τη νιώσει, μόνο ο ίδιος ξέρει το βάθος και την ένταση των συναισθημάτων.
Τέλος, θέλω να πω ότι ο Δήμος μοίρασε μάσκες σε όλα τα σχολεία και θα συνεχίσει καθ´ όλη τη διάρκεια του έτους να βοηθά και να στηρίζει έμπρακτα με ό,τι χρειαστεί για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας, εντός κι εκτός σχολείων, όπως εξάλλου κάναμε μέχρι τώρα.
Καλή σχολική χρόνια με υγεία, επιτυχίες και δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.