Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για τα κουνούπια στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία και διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, συνεχίζει τους ψεκασμούς στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Θεόδωρο Μετικαρίδη και τον Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων, Λάμπρο Καλαρρύτη επισκέφθηκε το Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου και ενημερώθηκε για τις εργασίες που διενεργούνται στον χώρο του νεκροταφείου.

Ο υπεύθυνος των εργασιών ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή για την ακμαιοκτονία και προνυμφοκτονία που πραγματοποιούνται στο Κοιμητήριο καθώς επίσης και για τα φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των κουνουπιών και λοιπών επιβλαβών εντόμων , ενώ ο Δήμαρχος Ζωγράφου ευχαρίστησε το συνεργείο για το αποτελεσματικό τους έργο.

Το πρόγραμμα ψεκασμών θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και άλλους ευαίσθητους για τη δημόσια υγεία χώρους του Δήμου Ζωγράφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.