Ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει στην εθελοντική δράση «Το παιδί πάνω από όλους»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής και της στήριξης των οικογενειών που λόγω της οικονομικής κρίσης στερούνται βασικά αγαθά, συμμετέχει στην εθελοντική δράση «Το παιδί πάνω από όλους», με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ζωγράφου προσκαλεί τους δημότες, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 10:00 π.μ. έως τη 01:00 μ.μ., να προσέλθουν στην Πλατεία του Αγίου Θεράποντα προκειμένου να προσφέρουν σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες , στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους) και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο και χρήσιμο για έναν μαθητή.

Τα σχολικά είδη θα τα παραλάβει το προσωπικό του Δήμου Ζωγράφου και στη συνέχεια θα τα διανείμει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σημειώνεται ότι τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα ας κινητοποιηθούμε όλοι για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί να τείνουμε χείρα βοηθείας σε όποιον έχει ανάγκη, ιδιαίτερα στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα της κοινωνίας μας.

Η δράση διοργανώνεται από το «Όλοι μαζί μπορούμε» σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.