Διαβάστε την επιστολή του «Αγαπώ Ζωγράφου» για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων του Δήμου Ζωγράφου!

Με αφορμή την επιστολή που έστειλε η #Ένωση_Γονέων του Δήμου Ζωγράφου, συμφωνούμε με το αίτημα για έκτακτη δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τη συζήτηση για τα μέτρα που πρέπει να λάβει ο Δήμος μας σχετικά με την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών της πόλης μας.

Η αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα μας έφερε ως φυσικό επακόλουθο την ανησυχία των γονέων για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών για την έναρξη λειτουργίας των σχολείων και των βρεφικών – παιδικών σταθμών.

Συνεπώς, ζητάμε να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να υπάρξει διεξοδική συζήτηση για όλα τα θέματα που άπτονται με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τηρώντας τα μέτρα και τις σαφείς οδηγίες για την πρόληψη και την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού.

Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο δε χωράνε παραταξιακές και κομματικές λογικές. Είναι υποχρέωση και καθήκον μας απέναντι στους πολίτες, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα να σταθούμε με υπευθυνότητα ώστε να συμβάλλουμε στο ασφαλές άνοιγμα των σχολείων παρά τις προβληματικές υποδομές.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Αγαπώ Ζωγράφου»,
Κωστής Παπαναστασόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.