ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε ο Βασίλης Θώδας για τα επεισόδια μεταξύ ανηλίκων και τον τραυματισμό του 15χρονου

Με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης  μεταξύ ανηλίκων  και τον τραυματισμό του 15χρονου μαθητή, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ μαθητών διαφορετικών σχολείων στην περιοχή μας που είχαν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων τον τραυματισμό ενός 15χρονου.

Εκφράζουμε την λύπη μας για το συμβάν και ευχόμαστε περαστικά στον μαθητή που τραυματίστηκε. Η βία είναι απορριπτέα απ’ όπου και αν προέρχεται, ειδικότερα όμως όταν αφορά παιδιά και δη ανηλίκους οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα για να την αποτρέπουμε τέτοιες καταστάσεις.

Τα παιδιά είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας και συνάμα αυτό στο οποίο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον. Πρέπει να τα προστατεύσουμε πολλές φορές και από τον ίδιο το εαυτό τους καθώς η παρόρμηση σε αυτές τις ηλικίες είναι παράγοντας που δύσκολα ελέγχεται.

Ευχαριστώ το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου για την ενημέρωση και τη δράση του».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.