Στα ΙΛΙΣΙΑ στον δήμο Ζωγράφου έμενε τον τελευταίο καιρό η 35χρονη που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα! Καταγωγή από Αιτωλοακαρνανία! Οι τελευταίες εξελίξεις…

Λίγες ώρες πριν της ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο για να την καταστρέψει της έκανε «like» στην τελευταία φωτογραφία προφίλ που μόλις είχε αλλάξει.

Εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα φαίνεται να είχε η ύποπτη που, όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα εκείνη έκανε «like».

Μια επίθεση φιλίας πριν τη φρικαλέα επίθεση που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της 35χρονης.

Όπως φαίνεται στο Facebook, η ύποπτη, στις 12:18 τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαΐου, που πιθανότατα είχε στήσει διαδικτυακό καρτέρι σε ρόλο σατανικού «stalker», μόλις είδε ότι η Ιωάννα έκανε αλλαγή στο προφίλ, τής έκανε «like».

Λίγες ώρες αργότερα θα έστηνε καρτέρι και θα «έλουζε» την άτυχη 35χρονη με καυστικό υγρό για να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή… Και δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες προφίλ της Ιωάννας καθώς, όπως φαίνεται, εκτός και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες έκανε «like» και στα τραγούδια που ανέβαζε η κοπέλα, πράγμα που σημαίνει ότι την παρακολουθούσε εμμονικά στα social media.

Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες δεν ήταν άγνωστες αλλά γνωρίζονταν πολύ καλά. Ήταν «φίλες» στο Facebook, είχαν κοινή καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, και μάλιστα πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Ωστόσο, η παλιά της συμμαθήτρια ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένη και ψυχρή όταν της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό που η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε.

Η 35χρονη Ε. είναι κάτοικος Ζωγράφου τα τελευταία χρόνια και μένει στις αρχές περίπου της Αβύδου στον τρίτο όροφο στα Ιλίσια, μαζί με τον αδερφό της όπως έλεγε. Δεν έδινε στόχο στη γειτονιά και προτιμούσε να βγαίνει σε άλλες περιοχές για τη βραδινή της διασκέδαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.