«Πόλεμος» για τον εξωτερικό χώρο του «Ρυθμού»: Διαβάστε την απάντηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ στην παράταξη της πρώην Δημάρχου, Τίνας Καφατσάκη!

Προτείνουμε λοιπόν στην πρώην Δήμαρχο να αφήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες και να προχωρήσει σε ουσιαστικές προτάσεις που θα συνεισφέρουν στο γενικότερο όφελος της πόλης μας. Και κυρίως να αφήσει τα παιδιά έξω από τα πολιτικά της παιχνίδια.

Η παράταξη της πρώην δημάρχου είναι γνωστό ότι δεν αντέχει τον αθλητισμό. Αλλά να μην αντέχει ούτε τα παιδιά και να κατηγορεί την ΜΑΞΙΑΔηΖ ΑΕ ΟΤΑ επειδή έδωσε τον εξωτερικό χώρο του Ρυθμού δωρεάν σε αθλητικό σωματείο, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό!
ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση της παράταξης της πρώην Δημάρχου Τίνας Καφατσάκη με αφορμή την παραχώρηση του εξωτερικού χώρου του Ρυθμού σε αθλητικό σωματείο.
Αντιλαμβανόμαστε την ταραχή της λόγω του έργου που κάνει η ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ εν αντιθέσει με τη διοίκηση της, αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα πέσει στο τραγικό επίπεδο να επιχειρήσει να κάνει αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας μικρά παιδιά.

Στην ένδεια επιχειρημάτων και σοβαρού λόγου της, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:
>> Μετά χαράς δίνουμε το χώρο σε αθλητικό σωματείο προκειμένου να βρεθεί τρόπος να αθληθούν μικρά παιδιά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας, καθώς σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτείας, τα κλειστά γυμναστήρια εξακολουθούν να μην ανοίγουν λόγω του COVID-19.

>> Το συγκεκριμένο σωματείο, είναι το μοναδικό ως σήμερα που ζήτησε τον συγκεκριμένο χώρο και εννοείται ότι θα τον προσφέρουμε σε οποιοδήποτε άλλο σωματείο μας τον ζητήσει, από τη στιγμή που ο αθλητισμός αποτελεί την ιδανική διέξοδο για τα παιδιά μας.

>> Ο συγκεκριμένος χώρος δίδεται χωρίς αντίτιμο σε πολιτιστικούς συλλόγους. Γιατί λοιπόν η κυρία Καφατσάκη ενοχλείται με τους αθλητικούς; Μήπως θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι επιβλαβής για την κοινωνία και για τη νεολαία;
Πιστεύει ότι ο χώρος πρέπει να παραμένει κλειστός και ανενεργός αντί να χρησιμοποιείται από αθλητικό σωματείο με νέα παιδιά;

>> Τέλος, αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί η κυρία Καφατσάκη ενοχλείται τόσο από τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση.
Δεν αναγνωρίζει ούτε τις βασικές αρχές του πολιτεύματος μας;

Προτείνουμε λοιπόν στην πρώην Δήμαρχο να αφήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες και να προχωρήσει σε ουσιαστικές προτάσεις που θα συνεισφέρουν στο γενικότερο όφελος της πόλης μας.
Και κυρίως να αφήσει τα παιδιά έξω από τα πολιτικά της παιχνίδια.

Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Κουφός

Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Αναστάσιος Τανταρούδας

Διαβάστε επίσης:

«Μαζί για την πόλη μας»: Έδωσαν τον ΡΥΘΜΟ στο σωματείο καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ! Τι θα συμβεί αν και άλλα σωματεία ζητήσουν αντίστοιχη χρήση;;;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.