ΔΕΙΤΕ τι γινόταν σήμερα το πρωί στο Γουδή! Συνωστιμός μεταναστών – Δεν τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας! (ΦΩΤΟ «Zografounews» &ΒΙΝΤΕΟ)

«Χάος» στην Υπηρεσία Ασύλου - Μετανάστες συνωστίστηκαν και περίμεναν να εξυπηρετηθούν

Το υπουργείο είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση το Σάββατο ότι θα εξυπηρετούνται μονο όσοι είναι να περάσουν από συνέντευξη – Μαζεύτηκαν και άλλοι μετανάστες που νομιζαν ότι μπορούν να εξυπηρετηθουν

Άνοιξε σήμερα έπειτα από 3 μήνες η Υπηρεσία Ασύλου και οι περισσότεροι πήγαν στο κτίριο της Κατεχάκη χωρίς να έχουν φροντίσει να ενημερωθούν πρώτα για την ανανέωση του τρίπτυχου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός καθώς το πλήθος συνωστίστηκε έξω από την κεντρική είσοδο περιμένοντας να μπει μέσα.

Το υπουργείο είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση το Σάββατο ότι θα εξυπηρετούνται μονο όσοι είναι να περάσουν από συνέντευξη. Πρόκειται για όσους δεν είχαν προλάβει να περάσουν από συνέντευξη και το κάνουν αυτές τις μέρες. Ωστόσο στο σημείο μαζεύτηκαν και άλλοι μετανάστες που νομιζαν ότι μπορούν να εξυπηρετηθουν με αποτελεσμα να δημιουργηθεί το χάος που βλέπετε.

«Στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ( Διεύθυνση Αλλοδαπών) στη Λεωφόρο Κανελλόπουλου Παναγιώτη 4, Γουδή (Ζωγράφος – Αθήνα), δεν υπάρχει καμιά οργάνωση απ΄ότι φαίνεται.  Δείτε πως περιμένουν (είναι για προσωρινές κάρτες μεταναστών και προσφύγων ΕΚΤΟΣ Ε.Ε) χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλον.

Στην Πέτρου Ράλλη στο άλλο τμήμα αλλοδαπών δεν υπάρχει τέτοιο χάλι. Πάντα γινόταν αυτό στο Γουδή στο συγκεκριμένο τμήμα, αλλά τώρα λόγω κορωνοιού μήπως πρέπει να το λάβουν υπόψιν τους; Ύστερα μας ενοχλούν οι εκκλησίες και οι πιστοί; Υπάρχει άλλος νόμος για τους αλλοδαπούς;»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.