Αύξηση των κλοπών αυτοκινήτων στην πόλη μας; – Αυτοκίνητο «έκανε φτερά» μέσα από δημοτικό πάρκινγκ σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μας!

Διαβάστε την επιστολή – καταγγελία που έστειλε στο «zografounews» δημότης – αναγνώστης: 

«Για ΠΡΩΤΗ φορά εδώ και τόσα χρόνια έγινε ΚΛΑΠΗΚΕ ολόκληρο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ από το πάρκινγκ της οδού Ελευθ. Βενιζέλου στου Ζωγράφου και άπαντες το κρατάνε κρυφό.  Τι κάνει δηλαδή η διοίκηση Κουφού-Ταραντούδα; Έχουν προσλάβει δεκάδες «κολλητούς» της τοπικής και δεν πήρανε χαμπάρι;;; Γίνονται επίσης συνεχείς διαρρήξεις σε ΙΧ ακόμη και σε κλειστά πάρκινγκ αλλα και αυτό έχει παραμείνει κρυφό από τα τοπικά νέα της πόλης μας. Επίσης ποιοι είναι αυτοί που παρκάρουν τα πολυτελής του Ι.Χ ΔΩΡΕΑΝ λόγω ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ στα δύο κλειστά πάρκινγκ;;; Και οι φύλακες και να θέλουν δεν μπορούν να μιλήσουν για ευνόητους λόγους… Ελπίζω να δημοσιευτεί η καταγγελία μου και να μην την αποκρύψετε και εσείς. Ευχαριστώ!» 

ΣΧΟΛΙΟ «Zografounews»: Εμείς όπως πολλές φορές το έχουμε γράψει θα δημοσιεύουμε τις καταγγελίες, παράπονα, σχόλια των δημοτών προκειμένου να τα αναδεικνύουμε και να διορθώνονται αν και έφοσον υπάρχουν, τα κακώς κείμενα στην πόλη μας. Το θέμα με τα πάρκινγκ το έχουμε αναδείξει και στο παρελθόν. Καλό θα ήταν ο κ.Λεωνίδας Κουφός (πρόεδρος ΜΑΞΙΑΔΗΖ) να στείλει την απάντησή του – μιας και δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία (δεν τον εντοπίσαμε) και να μας πει κατά πόσο ισχύουν ή όχι αυτά που αναφέρει ο αναγνώστης – δημότης στην επιστολή του.  Εμείς και πάλι θα είμαστε εδώ για να την δημοσιεύσουμε.

ΥΓ: Το Ι.Χ  είναι μάρκας FIAT και ανήκει στην Τ.Κ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Διαβάστε επίσης:

Τι γίνεται στο πάρκινγκ της Μακρυγιάννη και Ιοκάστης; Γιατί αυτή η αδιαφορία; Κωφεύει ο Λεωνίδας Κουφός;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.