Ζωγραφιώτες Προσοχή! Απατεώνες σε λευκό βαν προσποιούνται υπαλλήλους του Δήμου και αποσπούν χρήματα! ΔΕΙΤΕ τι κάνουν!

Όπως ενημερωθήκαμε από το Τμήμα Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου άτομα που επιβαίνουν σε λευκό βαν προσποιούνται τους υπαλλήλους της υπηρεσίας «Είμαστε δίπλα σου»του Δήμου Ζωγράφου και  επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από δημότες δήθεν για να εξυπηρετήσουν στην αγορά τροφίμων ή φαρμάκων.

Εφιστούμε την προσοχή στους προσοχή στους δημότες να μην συναλλάσσονται με αγνώστους οι οποίοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και να μην δίνουν χρήματα για την αγορά προϊόντων σε άτομα που εμφανίζονται αυτοβούλως.

Η υπηρεσία «Είμαστε δίπλα σου» για την εξυπηρέτηση των δημοτών που αδυνατούν να μετακινηθούν στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος του δημότη και  τηλεφωνικής συνεννόησης με την Κοινωνική Υπηρεσία. Οι υπάλληλοι του Δήμου που αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση δείχνουν πάντα έγγραφα που πιστοποιούν την ιδιότητά τους.

Αν κάποιος  συμπολίτης μας αντιληφθεί σχετικό περιστατικό παρακαλείται να ειδοποιήσει άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφο και στη συνέχεια τον Δήμο Ζωγράφου.

Δήμος Ζωγράφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.