Τους άλλαξαν τα φώτα!!! Μην εκτίθεστε κι άλλο κύριοι! ΔΕΙΤΕ τι έγινε την Πέμπτη το βράδυ στο Γουδή! Την απάντηση την έδωσαν οι κάτοικοι! (φωτο «Zografounews»)

Ο κακός χαμός έγινε στα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο,  με το θέμα που ανέδειξε το «zografounews» αναφορικά με τον φωτισμό στον δήμο Ζωγράφου. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες. (Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ)

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται εδώ και καιρό για τον ελλιπή φωτισμό στις γειτονιές τους και πολλοί μάλιστα μιλούν για πλήρη συσκότιση. Το «Zografounews» θα αναδεικνύει τα παράπονα και τις καταγγελίες των δημοτών προκειμένου και αυτοί να αποκτήσουν φωνή μέσα από εμάς, όσο και αν δυσαρεστεί κάποιους. Αυτό λέγεται δημοκρατία κύριοι και ελευθερία του λόγου! Για κάποιους που δεν το ξέρουν ίσως, ή προσπαθούν με κάθε τρόπο να το ξεχάσουν…

Την αλήθεια την γνωρίζουν οι κάτοικοι και οι περαστικοί της περιοχής. Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα μέρα, το σκοτάδι φως. Αλλάξανε τις λάμπες σε κάποια σημεία την Πέμπτη το βράδυ μετά την ανάρτησή μας και προσπάθησαν να παρουσιάσουν στη συνέχεια, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, βγάζοντάς μας ψεύτες.

Εμείς θα επιμένουμε να είμαστε δίπλα στους δημότες, να τους ακούμε και να νοιαζόμαστε για τα προβληματά τους.  Να γίνουμε η φωνή κάθε πολίτη! Ασκώ κριτική σημαίνει προσπαθώ να διορθώσω τα κακώς κείμενα και σε ορισμένους μπορεί να μην αρέσει.

Θα ασκούμε λοιπόν κριτική – αρέσει δεν αρέσει- στα κακώς κείμενα και θα επιρρίπτουμε ευθύνες όπου και αν υπάρχουν.

Κάποιοι εξάλλου μπορεί να νομίζουν ότι πίσω από τις ιδιότητές τους και τις καρέκλες έχουν ασυλία. Όχι δεν είναι έτσι. Ο κάθε δημότης φορολογείται, πληρώνει από το υστέρημά του και απαιτεί τι; Τα αυτονόητα. 

Την ΑΠΑΝΤΗΣΗ όμως σε αυτούς που προσπάθησαν να κάνουν τη νύχτα μέρα την έδωσαν οι ίδιοι οι δημότες που βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα πάνω από ένα μήνα!

Διαβάστε την επιστολή που έφτασε στα «συρτάρια» του «zografounews» την ώρα που άλλαζαν και τοποθετούσαν κάποιες λάμπες στο Γουδή προκειμένου να ακυρώσουν το ρεπορτάζ: 

» Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Γουδή δεν μπορούμε πραγματικά να το πιστέψουμε. Κι όμως βάζουν λάμπες! Πάνω από ένα μήνα είχαμε να δούμε φως στην περιοχή μας! Αφήναμε τόσο καιρό όλοι τα φώτα ανοιχτά για να μπορούμε να κυκλοφορούμε καθώς φοβόμασταν. Βλέπετε τόσα γίνονται κάθε μέρα. Εχουμε ηλικιωμένους, μικρά παιδιά, φοιτήτριες που ζούνε μόνες τους.  Όλο το τετράγωνο ήταν θεοσκότεινο, βγαλμένο από θρίλερ.

Μήπως κινητοποιήθηκαν από την ανάρτησή σας; Μπορεί. Γιατί κάποιες ώρες μετά έγινε και η τοποθέτηση λαμπών. Τουλάχιστον φώτισε κάπως το σημείο όπως και να χει. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο στο Γουδή. Ειναι και στα Ιλίσια. Γνωρίζω ανθρώπους που μένουν εκεί και έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πόσο κοστίζουν πια αυτές οι λάμπες; Που ειναι και χαμηλού φωτισμού δεν φωταγωγηθήκαμε κιόλας μη νομίζετε. Για άλλα πράγματα πως ξέρουν να δίνουν; Όπως για παράδειγμα τα Χριστούγεννα για τις εκδηλώσεις και τα δέντρα σπαταλήθηκαν ακούσαμε ένα σωρό χρήματα. Πάντως το πρόβλημα με τον φωτισμό είναι μεγάλο και καλά θα κάνουν να το λύσουν γενικότερα.»

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες που τράβηξε άλλη κάτοικος που μένει στην οδό Καισαρείας: (Πέμπτη 16/1 ώρα 23.20) – λίγες ώρες μετά την ανάρτησή μας:

Υ.Γ: Οι επικοινωνιακές τακτικές τέτοιου τύπου κύριοι δεν περνάνε πλέον! Οι δημότες γνωρίζουν και γνωρίζουν καλά! Την απάντηση σας την έδωσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι που βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα. 

Άλλωστε «η αλήθεια είναι τόσο αδύνατο να βρωμιστεί από ακάθαρτα χέρια, όσο και η ηλιαχτίδα!» 

Μπορείτε να μας στέλνετε τα παράπονα και τις καταγγελίες σας στο info@zografounews.gr καθώς και στην σελίδα μας στο fb ΕΔΩ 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.