Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!!! Πλήρης συσκότιση στον Δήμο Ζωγράφου: Μία πόλη βυθισμένη στο σκοτάδι! Ακούει κανείς;;; (φωτο «Zografounews»)

Πλήρης συσκότιση στου Ζωγράφου από την πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή μέχρι την πύλη του Στρατοπέδου (34 Συντάγματος), από την Παναγούλη μέχρι την Κοκκινοπούλου , από την Γκανογιάννη μέχρι την Γρηγορίου Ζώγκου.

Σε άλλους δήμους έχουν φυτέψει άπειρες κολώνες φωτισμού και σε άλλους δεν μπορούν να βάλουν μία λάμπα παραπάνω.

Τι να κάνουν δηλαδή οι κάτοικοι; Να έχουν όλοι αναμμένα τα εξωτερικά φώτα των κατοικιών τους μήπως και γλιτώσουν από καμία διάρρηξη;

Και δυστυχώς δεν είναι οι μοναδικοί δρόμοι με αυτό το χάλι. Οι υπεύθυνοι ακούνε ή φωνή βοώντος εν τη ερήμω; Τελειώνετε πια με τα κέτερινγκ με τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και βάλτε καμιά λάμπα μπας και δούμε το φως το αληθινόν!

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο «Ζografounews»:

Δείτε ακόμη:

Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή: «Για ποια άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και ποια συγχαρητήρια; Μην μας προκαλείτε κιόλας!»

«ANAΣΤΑΣΗ» για την Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή!

Δήμος Ζωγράφου: «Καθαρή πόλη με σβηστά φώτα!» Μετά μην λέμε ότι φταίει η έλλειψη αστυνόμευσης στις γειτονιές, όταν δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη… (ΦΩΤΟ)

Αγανάκτησαν οι Ζωγραφιώτες με την έλλειψη φωτισμού – ΧΑΜΟΣ στα Social Media: «Δήμαρχε ΝΤΡΟΠΗ! ΕΛΕΟΣ! Επιτέλους κουνηθείτε!» (ΦΩΤΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.