Τι γίνεται στο πάρκινγκ της Μακρυγιάννη και Ιοκάστης; Γιατί αυτή η αδιαφορία; Κωφεύει ο Λεωνίδας Κουφός;

«Στο πάρκινγκ της Μακρυγιάννη και Ιοκάστης η πόρτα ανοιγει με κομπιουτεράκι. Εχει ομως χαλάσει ο μηχανισμός απο τις γιορτές και μέχρι σήμερα παραμένει ανοιχτή με συνέπεια να μπαίνει οποιος θέλει και να γίνονται διάφορα. Ο χώρος γεμάτος σκουπίδια! Αδιαφορούν σαν διοίκηση. Είναι απορίας άξιο πως ο δήμαρχος διόρισε αυτή τη διοίκηση στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ.

Απ΄ οταν ανέλαβαν δεν έχουν στείλει υπεύθυνο του χώρου ενω οι προηγούμενοι είχαν μόνιμα. Επίσης δεν εμφανίζονται για καθαρισμό εδώ και 2 μήνες.

Οσο για αυξήσεις το μίσθωμα πήγε στα 55 ευρώ απο 30, επίσης στα κλειστά πήγε στα 75 ευρώ απο 60 και μάλιστα τα ζητούν προκαταβολικά, χωρίς όπως εχω μάθει να πάρει απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο απλά το αποφάσισε η διοίκηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ με 6 ψήφους υπερ, 3 ψήφισαν εναντίον.»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ 

Σύμφωνα επίσης με καταγγελίες δημοτών κάποια άτομα που έχουν προσληφθεί σε χώρους πάρκινγκ είναι αρκετά προκλητικά και δημιουργούν προβλήματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.