Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτυ αγάπης φιλανθρωπικού χαρακτήρα της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» για τις άπορες οικογένειες! Το «zografounews» ήταν εκεί! (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα 

Η παράταξη «Αγαπώ Ζωγράφου» με επικεφαλής τον Κωστή Παπαναστασόπουλο για μια ακόμη φορά έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της και διοργάνωσε το Σαββάτο στις 20.00 στη λεωφόρο Παπάγου 140, ένα πάρτυ αγάπης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, εν όψει Χριστουγέννων, προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί τις άπορες οικογένειες του δήμου.

Το «Zografounews» ήταν εκεί όχι μόνο για να καλύψει την εκδήλωση αλλά και για να βοηθήσει και αυτό με τη σειρά του στο φιλανθρωπικό έργο. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκδήλωση ήταν η πιο επιτυχημένη των τελευταίων χρόνων καθώς η προσέλευση  του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την παράταξη του Κωστή Παπαναστασόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους αιρετούς το παρών έδωσε μόνο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γρίβας. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας. 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του «Zografounews»:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.