ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στου ΖΩΓΡΑΦΟΥ! «Χτύπησε» πάλι ξημερώματα η σπείρα που κλέβει ΜΗΧΑΝΕΣ! «Ξεγύμνωσαν» μέσα σε μερικά λεπτά δύο Yamaha XT 660! (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες αυτόματα μηχανάκια και μηχανές έχουν κάνει «φτερά» τους τελευταίους μήνες από τους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα κλοπών, η σπείρα αποτελείται από αρκετά άτομα και δρα στις περιοχές του Ζωγράφου, της Καισαριανής αλλά και στο Παγκράτι.

Μάλιστα, αν δεν καταφέρουν να σπάσουν τις αλυσίδες, τους αφαιρούν τα ανταλλακτικά επί τόπου. Έχουν «σηκώσει» μέχρι και μηχανή αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στο Παγκράτι. ( V -Strom 650)

Η παρακάτω φωτογραφία που βλέπετε είναι από τη μηχανή που «ξεγύμνωσαν» ξημερώματα Πέμπτης (Yamaha XT 660) που ήταν παρκαρισμένη στην Γ.Ζωγράφου και πήραν τα ανταλλακτικά (700 ευρώ ζημιά): (Προφανώς δεν κατάφεραν να σπάσου την αλυσίδα)

Μετά από λίγη ώρα δυο τετράγωνα πιο κάτω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο η σπείρα έκλεψε τα ανταλλακτικά και από άλλη μηχανή ίδιας μάρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.