ΚΟΥΙΖ: Θα σκάσει «ΒΟΜΒΑ»: «Βάζουν βενζίνη με έξοδα του Δήμου;» – Ποιος φουλάρει το ρεζερβουάρ του με τα δικά μας λεφτά;;;

Εδώ και μερικές μέρες έχουμε γίνει δέκτες καταγγελιών για κατάχρηση εξουσίας από τοπικό άρχοντα. Πιο συγκεκριμένα  υποστηρίζουν ότι κάποιο σημαίνον αιρετό πρόσωπο, βάζει βενζίνη στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο με έξοδα του δήμου!!!  Φουλάρει δηλαδή το ρεζερβουάρ του και το πληρώνουμε όλοι εμείς σύμφωνα με τα καταγγελόμενα!  Μάλιστα  κάποιοι έχουν αντιδράσει έντονα και θα απευθυνθούν στον δήμαρχο.

Το «zografounews» κάνει έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει αν έχουν βάση οι εν λόγω καταγγελίες, γιατί αν έχουν, το θέμα είναι σοβαρό μιας και το συγκεκριμένο πρόσωπο κατέχει εξέχουσα θέση στον Δήμο Ζωγράφου!

Μπορεί άραγε να υπάρχουν τοπικοί άρχοντες που βάζουν βενζίνη στα ιδιωτικά τους οχήματα με τιμολόγια του δήμου; Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Μήπως πρέπει οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να επιστήσουν λίγο παραπάνω την προσοχή τους στους ελέγχους;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.