Συνάντηση Θώδα με τον υφυπουργό Εσωτερικών – Τι συζητήθηκε! «Συμφωνήσαμε να παραμείνουμε σε άμεση επαφή με κοινό στόχο να…» (φωτο)

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, Θεόδωρο Λιβάνιο, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 20/11/2019 ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Δημήτρη Αντωνιάδη.

Επί τάπητος τέθηκαν

θεσμικά ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία των δήμων στη μετά «Κλεισθένη» εποχή, δίνοντας έμφαση στην αναπτυξιακή  στήριξη και την οικονομική αυτοτέλεια των δήμων αλλά και στη διευρυμένη  διοικητική αυτονομία των ΟΤΑ.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών για τα σχέδια που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή και δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θώδας δήλωσε:

«Ο κ. Λιβάνιος έχει θητεύσει για χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και η εμπειρία του αυτή αποτελεί εχέγγυα γνώσης και σύμμαχο στο έργο όλων των δημάρχων. Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό για την επικοινωνία μας. Συμφωνήσαμε να παραμείνουμε σε άμεση επαφή με κοινό στόχο να κάνουμε την ζωή των δημοτών μας καλύτερη.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.