Ο Δήμος Ζωγράφου στο επιστημονικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γ.Γραμματέων Τοπ. Αυτοδιοίκησης στη Ναύπακτο! (ΦΩΤΟ)

Τον Δήμο Ζωγράφου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αντωνιάδης, οι οποίοι ήταν και συντονιστές σε θεματικές συζητήσεις του Συνεδρίου.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα της χρηματοοικονομικής διοίκησης και διαχείρισης στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζητήθηκε στο επιστημονικό συνέδριο που διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting, το οποίο έλαβε χώρα στη Ναύπακτο, το διήμερο Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Θώδας ανέφερε: «Ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, εστιασμένη σε ένα εξαιρετικά σημαντικό και επίκαιρο θέμα που αφορά στην οικονομική διαχείριση και λειτουργία των Δήμων, ειδικά και μετά τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές. Ανταλλάξαμε απόψεις, εστιάσαμε σε καλές πρακτικές και υπήρξε κοινή παραδοχή της αναγκαιότητας ψηφιοποίησης λειτουργιών των δήμων που θα βελτιστοποιήσει την παροχή υπηρεσιών στους δημότες».

Το συνέδριο παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών  Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί και Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων και Περιφερειών, ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες ΟΤΑ, υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και στελέχη υπουργείων.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η δανειοληπτική δυνατότητα και χρηματο-οικονομική ρευστότητα στους ΟΤΑ, το κανονιστικό πλαίσιο για την Οικονομική Διαχείριση, ελεγκτικές διαδικασίες στην Οικονομική Διοίκηση, καινοτομίες στην Οικονομική Υπηρεσία κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.