ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ακυρώθηκε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο! Ποιος ο λόγος της αναβολής!

Ακυρώθηκε τελικά για σήμερα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 19:00.

Ποιος ο λόγος της ακύρωσης; 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «zografounews» η κυρία Μπότου συναντήθηκε στις 16.30 με τον κ.Καζάκο (πρώην δήμαρχο) στην λεωφόρο Παπάγου και συνομίλησαν για περίπου 10 λεπτά. Αμέσως μετά σε χρόνο ρεκόρ στάλθηκε επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο στους συμμετέχοντες, ότι ακυρώνεται το σημερινό δημοτικό συμβούλιο χωρίς να αναφέρεται κανένας λόγος. Τυχαίο; Μπορεί! Σύμπτωση; Και αυτό μπορεί! Εμείς το είδαμε και σας το μεταφέρουμε…

Μήπως μάθατε ότι θα είχε αρκετό κόσμο; Μήπως κάποιοι φοβούνται την βιντεοσκόπηση; Γιατί σας είχαμε γράψει μέσα από δω ότι τρίτη φορά δεν έχει! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Την επόμενη φορά όμως κύριοι που θα το ακυρώσετε φροντίστε να ενημερώσετε και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι επιλεκτικά. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο τριήμερο.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει ξανά την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο – ΔΕΙΤΕ τι θα συζητηθεί με ή χωρίς βιντεοσκόπηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.