Της τρελής το πανηγύρι σε δημοτικό συμβούλιο: «Τι λες μωρή μπανιέρα»;Απίστευτο σκηνικό! – Η κυρία Μπότου ακούει;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα... - Βλέπετε στο Μεσολόγγι επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση!

Χαρακτηρισμούς… πεζοδρομίου είχε η επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με φράσεις τύπου «τι λες μωρή μπανιέρα;»
Ένταση, λογομαχίες και χαρακτηρισμούς… πεζοδρομίου είχε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου.

Όπως φαίνεται και στο video (Από 03.11 και μετά…), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο αντιδήμαρχος Αντώνης Αλετράς βγήκε εκτός εαυτού και είπε -απευθυνόμενος στον πρώην δήμαρχο της πόλης Νίκο Καραπάνο- «τι λες μωρή μπανιέρα;». Μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε, ο κ. Καραπάνος αποχώρησε από τη διαδικασία.

 

ΣΧΟΛΙΟ «Zografounews.gr»: Κυρία Μπότου εκεί γιατί επιτρέπεται η κάμερα και η αποσπασματική βιντεοσκόπηση και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας όχι; ΟΜΕΡΤΑ;;;  Θα το λέμε κάθε φορά και ας γίνουμε γραφικοί μέχρι να μας επιτρέψετε να βιντεοσκοπήσουμε! Eκτός και αν ο δημοσιογράφος από το «AIXMH» είναι «ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ» όπως εσείς μας αποκαλέσατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όταν σηκώσαμε το κινητό μας να καταγράψουμε. Δηλαδή αν το είχε βιντεοσκοπήσει όλο το δημοτικό συμβούλιο και ήθελε να δείξει στον κόσμο τι έγινε έπρεπε να το δημοσιεύσει όλο, ή να κόψει – όπως και πολύ σωστά έπραξε- 10 λεπτά και να ενημερώσει και τον αναγνώστη σε ποιο σημείο βρίσκεται το επίμαχο σημείο; Αστειότητες… 

Διαβάστε επίσης: 

ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου με άρωμα… δεοντολογίας! «Κατεβάστε την κάμερα είναι παράνομο! – Δείξτε μου το νόμο, τα συμβούλια είναι ανοιχτά!» (ΦΩΤΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.