Ποιήματα σε χρώμα

Ποιήματα σε χρώμα

«Ποιήματα σε χρώμα: Οι ποιητές συναντούν τον G. Gounaro»

Την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου θα παρουσιάσει βραδιά ποίησης με θέμα: «ποιήματα σε χρώμα: οι ποιητές συναντούν τον G. Gounaro», την οποία έχει οργανώσει η ποιητική ομάδα της διαδικτυακής ανθολογίας poets.gr.

Σύγχρονοι ποιητές θα διαβάσουν ποιήματά τους, με τα οποία επιχειρούν να συνομιλήσουν με το έργο του ζωγράφου Γιώργου Γουναρόπουλου.

Συμμετέχουν οι ποιητές:

Πάνος Κυπαρίσσης, Σωτήρης Παστάκας, Γιώργος Βέης, Χάρης Βλαβιανός, Σπύρος Βρεττός, Πέτρος Στεφανέας, Λένα Σαμαρά, Έλσα Κορνέτη, Σταμάτης Πολενάκης, Χάρης Ιωσήφ, Νίκος Κατσικάνης, Γιώργος Αλισάνογλου, Μαρία Κουλούρη, Ελένη Γαλάνη, Αλέξιος Μάινας, Ειρήνη Μαργαρίτη, Ελένη Ντούξη, Έλενα Πολυγένη, Γεωργία Τρούλη, Δημήτρης Γλυφός, Φάνης Παπαγεωργίου, Δανάη Σιώζιου, Νίκος Φιλντίσης και Κωνσταντίνα Κορρυβάντη.

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00

Τη βραδιά θα προλογίσει ο ζωγράφος Ανδρέας Δεβετζής.

Θα ακουστούν έργα για σόλο φλάουτο από την Ηλέκτρα Καρανικόλα.
Συντονισμός: Μάνια Μεζίτη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου, η οποία φέρει το όνομα του ποιητή Γιώργου Παυλάτου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ωράριο λειτουργίας Μουσείου:

Τρίτη – Τετάρτη: 09.00 – 13.30 & 17.00 – 20.00
Πέμπτη – Σάββατο: 09.00 – 15.00. Κυριακή – Δευτέρα: κλειστά

Ποιήματα σε χρώμα
Ποιήματα σε χρώμα – Αφίσα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.