Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σχολικό Τουρνουά Σκάκι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σχολικό Τουρνουά Σκάκι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σχολικό Τουρνουά Σκάκι του Δήμου Ζωγράφου, το οποίο διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με το σκακιστικό τμήμα του Αθλητικού Κέντρου Ζωγράφου (ΑΚΕΖ).

Το τουρνουά  διεξήχθη στις 28/5/2017  στην αίθουσα του Ρυθμού και συμμετείχαν πάνω από 100 μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες για την εποχή καιρικές συνθήκες,

Για περισσότερες από 4 ώρες τα παιδιά δημιούργησαν και απόλαυσαν μια σκακιστική γιορτή για πρώτη φορά στο Δήμο μας, που στο τέλος της όλοι κι όλες όσοι συμμετείχαν πήραν αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ με μετάλλια και κύπελλο βραβεύτηκαν οι νικητές/τριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Καθοριστική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης είχαν οι προπονητές σκάκι  και οι εθελοντές αθλητές/σκακιστές του ΑΚΕΖ .

Στόχος και υπόσχεση της δημάρχου κ. Τίνας Καφατσάκη και του Δ.Σ του ΝΠΔΔ είναι το σχολικό τουρνουά Σκάκι να γίνει θεσμός στην πόλη και να οργανωθούν κι άλλες σκακιστικές δραστηριότητες στο μέλλον.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.