16α Τσίτεια

5-6-7 Μαΐου 2017

16α Τσίτεια

16α Τσίτεια 5-6-7 Μαΐου 2017

Τα 16α Τσίτεια, μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση αφιερωμένη στη μνήμη του Α. Τσίτου, πραγματοποιούνται επί σειρά ετών στην πόλη μας από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με τον Κολυμβητικό όμιλο του “Ποσειδώνα Ιλισίων”, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην πόλη μας τις αθλήτριες και τους αθλητές από όλη την Ελλάδα σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, που αναδεικνύει τα υψηλά ιδανικά της ευγενούς άμιλλας, της αγωνιστικότητας και του ομαδικού πνεύματος.

Σε μία εποχή πολλαπλών προκλήσεων σαν τη σημερινή, οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή, να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που προάγει τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και να σταθούμε πολύτιμοι αρωγοί, δηλώνοντας έμπρακτα την ιδιαίτερη σημασία που προσδίδουμε στις δυο αυτές άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες.

Εκ μερους της Δημάρχου Ζωγράφου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΔΣ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθητισμού χαιρετίζω θερμά την διεξαγωγή των αγώνων, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και προσκαλώ όλους μας να στηρίξουμε και να αναδείξουμε αυτή την προσπάθεια

Βασιλική Στρακαντούνα
Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.