Ματαίωση της ειδικής συνεδρίασης για το Μετρό στον Δήμο Ζωγράφου

Ποιος ο λόγος της ακύρωσης

Ο Δήμος Ζωγράφου με ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου με μοναδικό θέμα την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων για την έλευση του Μετρό στην πόλη μας ματαιώνεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου αυτή τη φορά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας του εκπροσώπου της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ» που θα ενημέρωνε τους δημοτικούς συμβούλους της πόλη μας για την πορεία των έργων της εταιρείας.

Αυτή την φορά μάλιστα δεν έχει προγραμματιστεί άλλη ημερομηνία για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως είχε συμβεί με την αναβολή της συνεδρίασης για το ίδιο θέμα την περασμένη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία για το σημαντικό αυτό θέμα, που αφορά το σύνολο των κατοίκων και των επαγγελματιών του Ζωγράφου, το ZografouNews.gr θα ενημερώσει άμεσα με νέα ανάρτηση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.