Αυστηρό “μήνυμα” στον Κουφό από τον Δήμαρχο για τις καθυστερήσεις στις εισηγήσεις της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

Αυστηρό “μήνυμα” προς τον πρόεδρο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ, Λεωνίδα Κουφό για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στο διαμοιρασμό των εισηγήσεων των θεμάτων που θα συζητούνται στο Δ.Σ. της εταιρείας, στις Δημοτικές Παράταξης, έστειλε διά μικροφώνου ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ειδικότερα απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ και Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του, Λεωνίδα Κουφό, ο κ. Θώδας τόνισε ότι “καλό θα είναι κύριε πρόεδρε να τα έχετε δύο ημέρες πριν για να τα βλέπουμε όλοι τα θέματα της ΜΑΞΙΑΔΗΖ”.

Στο σημείο αυτό ο κ. Θώδας ενημερώθηκε ότι παρότι το Δ.Σ. ήταν για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ οι Δημοτικές Παρατάξεις δεν είχαν λάβει της εισηγήσεις της διοίκησης για τα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν στη συνεδρίαση.

Τοποθετούμενος λοιπόν ο κ. Θώδας ανέφερε πως η Διοίκηση του Δήμου ανέλαβε “προχθές”, όλοι θέλουν τον βηματισμό τους, “νομίζω ότι σαφές αυτό, δεν διοικούν μήνες, μέρες διοικούν”, εξήγησε ο κ. Θώδας.

Αλλά όπως πρόσθεσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου: “Και λέω, παροτρύνω να γίνεται αυτή η διαδικασία πιο σύντομα. Είναι σαφές αυτό;” κατέληξε σε αυστηρό ύφος ο κ. Θώδας στέλνοντας το μήνυμα προς τον κ. Κουφό πως θα πρέπει να είναι πιο συνεπής την επόμενη φορά ώστε – προφανώς – να μην έχουν δικαιολογημένα παράπονα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πως δεν έχουν το χρόνο και την κατάλληλη ενημέρωση για να προετοιμαστούν για το Δ.Σ. της ΜΑΞΙΑΔΗΖ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.