Συνεδριάζει ξανά την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 19:00 το δημοτικό συμβούλιο – ΔΕΙΤΕ τι θα συζητηθεί με ή χωρίς βιντεοσκόπηση!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σας προσκαλούμε σε Τακτική  Συνεδρίαση (13η) του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο   την Παρασκευή   25  Οκτωβρίου 2019 και  ώρα  19:00     με :

ΘΕΜΑTA    ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Ανακοινώσεις-Ερωτήσεις.

2.    Εκλογή των εκπροσώπων του Δήμου Ζωγράφου στη Γενική Συνέλευση της  Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακή  Ένωση Δήμων Αττικής).

3.    Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για τον έλεγχο αιτήσεων των Δημοτών, που πληρούν τις προϋποθέσεις για την απαλλαγή ή  μείωση κατά  50%  των δημοτικών  τελών.

4.    Λήψη απόφασης περί καθορισμού του ύψους για το τέλος Λαϊκών Αγορών έτους 2019.

5.    Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας.

6.    Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών  – 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και 1ης Σ.Σ.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ)».

7.    Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ-ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ  2016».

8.    Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζωγράφου και ορισμός νέου τακτικού μέλους.

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   ΜΠΟΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε επίσης:

ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου με άρωμα… δεοντολογίας! «Κατεβάστε την κάμερα είναι παράνομο! – Δείξτε μου το νόμο, τα συμβούλια είναι ανοιχτά!» (ΦΩΤΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.