Ζωγράφου: «Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Δήμο! Πλήρης η απουσία! Ούτε αλάτι δεν έριξε στους δρόμους!»

Το τελευταίο 24 ωρο έχουμε γίνει δέκτες καταγγελιών από πολλούς δημότες της πόλης μας για πλήρη απουσία από τους υπεύθυνους προκειμένου να γίνουν οι δρόμοι προσβάσιμοι από το χιόνι και τον παγετό. 

Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή:

«Ο δήμος δεν διαθέτει μηχανήματα; Που είναι οι αλατιέρες, τα εκχιονιστικά, τα φορτηγά, οι μικρές μπουλντόζες κτλ; Δεν έπρεπε να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση; Που είναι τα οχήματα να ρίχνουν συνεχώς αλάτι στους δρόμους προκειμένου να μην πιάσουν πάγο και να γίνουν προσβάσιμοι; Οι κάτοικοι που μένουμε ψηλά στου Ζωγράφου (ανηφόρες – κατηφόρες) πότε θα μπορέσουμε με ασφάλεια να βγούμε από τα σπίτια μας; Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πάμε. Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον δήμο. Ζωγράφου δεν είναι μόνο η λεωφόρος Παπάγου κ. Θώδα! Πλήρης η απουσία – απαράδεκτη συμπεριφορά! Γιατί τόση χαλαρότητα κύριοι; Ντροπή! Που ζούμε; Τριτοκοσμοκικές καταστάσεις.»

Ευχαριστώ 

Ένας αγανακτισμένος δημότης 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.