Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζωγράφου στον οδοκαθαριστή που βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε! (ΦΩΤΟ)

Τον εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου Κώστα Μανθόπουλο, ο οποίος εν ώρα εργασίας βρήκε ένα πορτοφόλι και το παρέδωσε, κάλεσε στο γραφείο του το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας προκειμένου να τον συγχαρεί.
Ο κ. Θώδας απέδωσε εύσημα στον εργαζόμενο για την αξιέπαινη πράξη του, τονίζοντας ότι με αυτήν την κίνηση αξιοπρέπειας και τιμιότητας «αποτελεί παράδειγμα για όλους, αναδεικνύοντας την ανεκτίμητες αξίες της ακεραιότητας, του ήθους, της εντιμότητας και του αδιάβλητου χαρακτήρα».


«Το συγκεκριμένο συμβάν μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση καθώς συνιστά τιμή για τον Δήμο μας, να έχει στις τάξεις του υπαλλήλους με εντιμότητα και αρχές» τόνισε ο κ. Θώδας.
«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους για μία καθαρή πόλη. Το παράδειγμά σας είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο Ζωγράφου και εμείς θα σταθούμε δίπλα σας», τόνισε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δήμος Μπουλούκος.
«Δεν σκέφτηκα στιγμή να κρατήσω το πορτοφόλι, πάλι αυτό θα έκανα αν ξανασυνέβαινε», είπε από την πλευρά του ο κ. Μανθόπουλος.
Για την αξιόλογη πράξη του, ο κ. Μανθόπουλος έλαβε από τον Δήμαρχο Ζωγράφου τιμητική άδεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.