Ανατροπή με το take away: Από πότε ισχύει η απαγόρευση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Από την Κυριακή (7/2) και όχι από το Σάββατο (6/2) όπως αρχικά είχε αποφασιστεί θα τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση του take away, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Ανατροπή με το take away. Αν και αρχικά είχε ειπωθεί ότι η απαγόρευσή του στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής θα ίσχυε από σήμερα, Σάββατο, τελικά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης επισημαίνει ότι αύριο, Κυριακή και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take away απαγορεύεται και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα. Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.

Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.