Μέχρι σήμερα Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πρέπει να ορίσουν Υπεύθυνους επικοινωνίας για τους εμβολιασμούς!

Στην αποστολή εξ. επείγοντος εγγράφου στους Δημάρχους και στους Περιφερειάρχες προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, θέτοντας σε αυτούς λιγότερο από μία ημέρα προθεσμία για να ορίσουν τους Υπεύθυνους επικοινωνίας για τα θέματα εμβολιασμού των Υπαλλήλων που «παρέχουν κοινωνικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες υγείας».

Το έγγραφο εκδόθηκε χθες, το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου (αναγράφει ώρα 14:41), και τους έθεσε προθεσμία μέχρι σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 π.μ.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Εσωτερικών ζητά από τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες τα εξής:

« Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της διενέργειας εμβολιασμών κατά του SARS-CoV-19 και κατόπιν σχετικού αιτήματος του Υπουργείου Υγείας, παρακαλούμε να ορίσετε Υπεύθυνο/ους επικοινωνίας επί του συγκεκριμένου θέματος, γνωστοποιώντας μας τα στοιχεία τους μέχρι αύριο Τρίτη 19-1-2021 και ώρα 10.00’ π.μ..

Επισημαίνεται ότι οι ορισθέντες Υπεύθυνοι θα είναι αρμόδιοι επικοινωνίας με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το προσωπικό που παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες υγείας είτε σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου είτε σε Νομικά Πρόσωπα αυτών.

Για τη χορήγηση των στοιχείων αυτών θα πρέπει να συμπληρωθεί από κάθε Δήμο και Περιφέρεια (από την έδρα για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες) το συνημμένο, στο παρόν, πρότυπο αρχείο xls με την ονομασία YPEYTHCOVID_ και να αναρτηθεί στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του ΥΠΕΣ που αφορά θέματα του προσωπικού της Τ.Α. (https://aftodioikisi.ypes.gr/) μέχρι αύριο Τρίτη 19-1-2021 και ώρα 10.00’ π.μ. , διατηρώντας την ίδια ονομασία. (…)

Αναμένοντας τις ενέργειές σας εντός της τιθέμενης καταληκτικής προθεσμίας. »

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.