Αίτημα για συνεδρίαση ΔΣ – Τηλεδιάσκεψη με παιδίατρο παιδικών σταθμών δήμου Ζωγράφου! Διαβάστε την επιστολή της Αγωνιστικής Ενότητας Γονέων!

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ-ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς:
Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Ζωγράφου

Κοινοποίηση:
1. Αντιπρόεδρο
2. Πρώην Γραμματέα
3. Πρώην Ταμία
4. Σε όλους τους γονείς μέλη του Συλλόγου
5. Τοπικά ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ 

κα Πρόεδρε,

Ως γνωστόν στις 2/10/2020 σας στείλαμε αίτημα υπογεγραμμένο από 100 γονείς για σύγκληση ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σε κατάλληλο υπαίθριο χώρο) με θέματα:
Ενημέρωση των γονέων για την κατάσταση στις δομές, απολογισμός δράσης Συλλόγου, εκλογή εφορευτικής επιτροπής & διεξαγωγή εκλογών του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο ΔΣ του Συλλόγου έγινε στις 29/06/2020 και ότι φέτος πρέπει να γίνουν εκλογικές διαδικασίες βάσει καταστατικού.

Δυστυχώς, κατά την προσφιλή σας τακτική αγνοήσατε τους 100 γονείς και δεν μπήκατε στον κόπο να μας απαντήσετε-μας αγνοήσατε.

Στη συνέχεια, λόγω της απραξίας σας πήραμε πρωτοβουλίες ενημέρωσης των γονέων, υποβάλαμε αιτήματα προς τη Διοίκηση του Δήμου. Επίσης, συναντηθήκαμε με τη Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών και μεταξύ άλλων προτείναμε την οργάνωση τηλεδιάσκεψης Γονέων με τον Παιδίατρο των παιδικών σταθμών με συμμετοχή ψυχολόγου για ζητήματα υγιεινής των παιδιών, ομαλής ένταξής τους στο πρόγραμμα των παιδικών σταθμών, συμβουλές, ερωτήσεις, υποστήριξη του ρόλου του γονέα μέσα σε αυτές τις σύνθετες και απαιτητικές συνθήκες…

Σε χθεσινή επικοινωνία μας με την αρμόδια διεύθυνση του Δήμου, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η εν λόγω τηλεδιάσκεψη με την προϋπόθεση να υποβληθεί επίσημο αίτημα από το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων.

Κατόπιν αυτών, επαναφέρουμε το ως άνω αίτημα των 100 γονέων και ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα ΔΣ, προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο σύλλογος, να αναπληρωθούν από τους επιλαχόντες τα μέλη του ΔΣ που δεν έχουν πλέον παιδιά στις δομές (πρώην Γραμματέας, πρώην Ταμίας), να επανεκλεγεί προεδρείο και να παρθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό των συλλογικών μας διαδικασιών.

Τέλος, ζητούμε να υποβάλετε σχετικό αίτημα στη Δ/νση Παιδικών Σταθμών, προκειμένου να μην στερηθούν οι γονείς την επικοινωνία με τον υπεύθυνο Παιδίατρο, ιδιαίτερα μέσα σε αυτές τις υγειονομικές συνθήκες. Στο αίτημα αυτό να εκφράζεται η παράκληση η τηλεδιάσκεψη να πραγματοποιηθεί απογευματινή ώρα για να έχουν τη δυνατότητα οι εργαζόμενοι γονείς να συμμετάσχουν.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας. 

Ζωγράφου, 14/01/2021

Τα μέλη του ΔΣ

Καρανικόλα Ελένη, Παγούνη Εύα, Καζάκος Βαγγέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.