ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ «Zografounews»: «ΜΠΟΥΚΑ» της ΕΛ.ΑΣ για «φρουτάκια» σε καφενείο στου Ζωγράφου στην Γ.Παπανδρέου! Έγιναν συλλήψεις – «Έκαναν «ΝΤΟΥ» και σχεδόν μας…. ξεγύμνωσαν!» – ΔΕΙΤΕ τι κατέσχεσαν! (φωτο)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «zografounews.gr»  άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκαναν «ντου» σε καφενείο,  όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Το εν λόγω καφενείο  εδρεύει στην Γεωργίου Παπανδρέου στου Ζωγράφου. «Μπήκαν μέσα και σχεδόν μας ξεγύμνωσαν» λέει πελάτης του καφενείου στο «zografounews».  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κατάστημα ανήκει σε έναν Αλβανό υπήκοο. Η υπεύθυνη έχει συλληφθεί και παραμένει κρατούμενη καθώς και ένας παίκτης παράνομων τυχερών παιγνίων.

Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε χθες, 28 Μαΐου 2020, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη και ένας παίκτης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί δώδεκα (12) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ελέγχονταν από πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) και στην οθόνη αυτών εμφανίζονταν τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (12) σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, (2) πλήρεις κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server), (2) κάμερες, καταγραφικό, καθώς και (660) ευρώ.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.), το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server) θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.