Πέθανε ο “Mr Toyota” Γεράσιμος Φλαμιάτος σε ηλικία 70ετών (φωτο)

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Γεράσιμος Φλαμιάτος, ένας από τους πλέον δραστήριους αντιπροσώπους της Toyota.

Σε ηλικία 70 ετών «έφυγε» χθες το απόγευμα ο Γεράσιμος Φλαμιάτος, γνωστός από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στον κλάδο του αυτοκινήτου. Μία μεγάλη απώλεια συγγενών, φίλων αλλά και για την οικογένεια της Toyota.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 13:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας του Γεράσιμου Φλαμιάτου:

«Η Toyota Retailers – Γεράσιμος Φλαμιάτος ΑΕ δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής ΤΟΥΟΤΑ από το 1992.

Η θέση της αντιπροσωπείας μας μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου είναι αποτέλεσμα μιας πορείας συνεχούς ανάπτυξης και βασίζεται στο πάθος μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται την εμπειρία αγοράς ή συντήρησης των αυτοκινήτων τους.

Οι δραστηριότητές μας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους 7.000 τ.μ. και αναπτύσσονται από άριστα εκπαιδευμένους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για την απόλυτη ικανοποίηση των αυτοκινητιστικών σας αναγκών!»

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1965, συγκεντρώνοντας έκθεση, ανταλλακτικά και σέρβις σε μία εγκατάσταση. Τη δεκαετία του ’70 η μάρκα ΤΟΥΟΤΑ σημειώνει μια θεαματική πορεία πωλήσεων στην Ελλάδα, με μοντέλα όπως το Corolla, τα ταξί Crown αλλά και την πρώτη Celica που εισήχθη στη χώρα μας.

Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1986 και από τη χρονιά εκείνη ξεκινά μια διαδρομή που σηματοδοτείται από μια σειρά καινοτομιών που άλλαξαν στη συνέχεια το σκηνικό και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και οδήγησαν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις τις αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή.

Η Toyota Ελλάς α.β.ε.ε. εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της TOYOTA MOTOR CORPORATION και είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου INCHCAPE plc.

Ο όμιλος Inchcape με προσωπικό πάνω από 14000 υπαλλήλους δραστηριοποιείται τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το χώρο του αυτοκινήτου, όπως εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων, λιανική πώληση, εκμισθώσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες.

Η εταιρεία δηλώνει απερίσπαστα προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, στους συνεργάτες της, στις αγορές που δραστηριοποιείται και φυσικά στους ανθρώπους της.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.