Διαδικτυακή αντιπαράθεση με αφορμή τον «Ρυθμό»: «Η πόλη του Ζωγράφου δεν ήταν ποτέ τόσο βρώμικη όσο σήμερα αν και…» – «Ο δήμαρχος έχει κάνει περισσότερα από ό,τι οι άλλοι χρόνια…» (ΦΩΤΟ)

Χαμός έγινε Σάββατο βράδυ (23/5) στο facebook μεταξύ των δύο παρατάξεων –«Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά» και «Μαζί για την πόλη μας«– για το θέμα του «Ρυθμού».

Η μία ανάρτηση διαδέχοταν την άλλη και τα σχόλια έπεφταν «βροχή».

Δείτε μια διαδικτυακή αντιπαράθεση που ξεχωρίσαμε στην σελίδα του fb της παράταξης «Μαζί για την πόλη μας» στην ανάρτηση «Έδωσαν τον ΡΥΘΜΟ στο σωματείο καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ»:

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ από την παράταξη της Τίνας Καφατσάκη στην ΜΑΞΙΑΔΗΖ για τον ΡΥΘΜΟ: «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει» (φωτο)

Συνεχίζεται η «σφαγή» μέσω facebook για το θέμα του «Ρυθμού» της ΜΑΞΙΑΔΗΖ! ΔΕΙΤΕ την καινούρια απάντηση στην παράταξη της Καφατσάκη, από το «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά» (φωτο)

Απάντησε με το… γάντι η παράταξη της Καφατσάκη στο εκ παραδρομής λάθος του Στέφανου Γιούργα με λάθος του Δήμου Μπουλούκου! (φωτο)

Συνεχίζεται η διαδικτυακή «σφαγή» Σαββάτο βράδυ – «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά»: ..το παραλήρημα συνεχίζεται…» – Το εκ παραδρομής λάθος του Στέφανου Γιούργα (φωτο)

Τα «καυτά» ερωτήματα του Στέφανου Γιούργα στην απάντηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ για τον εξωτερικό χώρο του «Ρυθμού»! (ΦΩΤΟ)

«Πόλεμος» για τον εξωτερικό χώρο του «Ρυθμού»: Διαβάστε την απάντηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ στην παράταξη της πρώην Δημάρχου, Τίνας Καφατσάκη!

«Μαζί για την πόλη μας»: Έδωσαν τον ΡΥΘΜΟ στο σωματείο καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ! Τι θα συμβεί αν και άλλα σωματεία ζητήσουν αντίστοιχη χρήση;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.