ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ από την παράταξη της Τίνας Καφατσάκη στην ΜΑΞΙΑΔΗΖ για τον ΡΥΘΜΟ: «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει» (φωτο)

❗️Επί δημαρχίας Καζάκου «χάρισαν» τον ΡΥΘΜΟ στον αδελφό του τότε αντιδημάρχου, Γιάννη Βούρτση, που εγγυήθηκε για τον αδελφό του με επιταγή 57000 Ευρώ, φυσικά χωρίς αντίκρισμα, όπως αποδείχτηκε.
Έγιναν τόσες παρανομίες, τότε στον ΡΥΘΜΟ, που καθιστούν πρακτικά αδύνατη την έκδοση οποιασδήποτε άδειας λειτουργίας του χώρου, ως υγειονομικού ενδιαφέροντος.

❗️Σήμερα «χάρισαν» τον ΡΥΘΜΟ σε άλλο «δικό τους παιδί», τον κ. Τανταρούδα, που είναι και διευθύνων σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ, η οποία διαχειρίζεται τον ΡΥΘΜΟ, δηλαδή «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει».

🔘Μιας και μιλάμε για Γιάννηδες, ο Γιάννης Βουρτσης είναι και πάλι σήμερα αντιδήμαρχος επί σκιερής δημαρχίας Καζάκου αν και ακόμα είναι στα δικαστήρια για εκείνη την επιταγή.

Η φωτογραφία είναι από άρθρο της τοπικής εφημερίδας ΖΩ Στοτετράγωνο, της Πέμπτης 21ης Μαρτίου 2013.

Διευκρινήσεις από τον Στέφανος Γιούργας για τον ΡΥΘΜΟ:
Το Ζωγράφου ώρα για δουλειά, υπερασπιζόμενο την διοίκηση γράφει απλά ανοησίες, εξηγώ τα γεγονότα αφού είναι τόσο δύσκολα προς κατανόηση.
1❗️ Ένα ιδιωτικό γυμναστήριο (με σωματείο όπως όλα τα αντίστοιχα ιδιωτικά) ζητά με αίτηση τον Ρυθμό για προπονήσεις και η αίτηση δεν γίνεται δεκτή αφού και η ΙΔΙΑ η συμπολίτευση αντιδρά.

2 ❗️❗️Στο αμέσως επόμενο ΔΣ ξανά η αίτηση, και ξανά απορρίπτεται.

3❗️❗️❗️ Στο αμέσως επόμενο ΔΣ ξανά η αίτηση και γίνεται τελικά δεκτή.

Αν δεν ήταν ο Δ/νων Σύμβουλός της ΜΑΞΙΑΔΖ ΑΕ ΚΑΙ Πρόεδρος του εν λόγω σωματείου
θα γινόταν ποτέ η αίτηση δεκτή❗️❓

Υπήρχε ποτέ περίπτωση αίτηση κάποιου τρίτου να γινόταν δεκτή με τέτοια διαδικασία ❗️❓

Οι αντιδράσεις λοιπόν είναι στη μεθόδευση και στις διαδικασίες που δείχνουν πόσο «σέβονται» τα μέλη του Δ.Σ. και τις αποφάσεις τους, και οχι στο θέμα της παραχώρησης,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.