«Μαζί για την πόλη μας»: Έδωσαν τον ΡΥΘΜΟ στο σωματείο καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ! Τι θα συμβεί αν και άλλα σωματεία ζητήσουν αντίστοιχη χρήση;;;

Ξαφνικά με την τρίτη το αίτημα έγινε αποδεκτό...

Το Δ.Σ. της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ σε 2 συνεχόμενες συνεδριάσεις του, είχε απορρίψει την αίτηση του σωματείου καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ για χρήση του εξωτερικού χώρου του Ρυθμού για προπονήσεις των αθλητών του, μετά μάλιστα και από αντιδράσεις των μελών της συμπολίτευσης.
Το αθλητικό Σωματείο «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ», κατέθεσε ΕΚ ΝΕΟΥ αίτηση υπ΄αρ. πρωτ: 876/22-5-2020, για την παραχώρηση του προαυλίου ανοιχτού χώρου του αναψυκτηρίου «ΡΥΘΜΟΣ» και για τρίτη συνεχόμενη φορά επανέρχεται το θέμα σε σημερινό δια περιφοράς συμβούλιο.

Και βέβαια ξαφνικά σήμερα γίνεται το αίτημα αποδεκτό από τα μέλη του .Δ.Σ. Μια πρακτική που δείχνει την απαξία στις διαδικασίες και στην υποβάθμιση των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Σημειωτέον δε οτι ο Δ/νων Σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ κ. Τανταρούδας, σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε δηλώσει ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού καλείται να ψηφίσει επί του θέματος όντας εν ενεργεία Πρόεδρος του εν λόγω σωματείου.
Αφού λοιπόν ο χώρος του Ρυθμού από υπαίθριος χώρος αναψυχής γίνεται και χώρος προπονήσεων, τι θα συμβεί αν και άλλα σωματεία ζητήσουν αντίστοιχη χρήση ;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.