«Ζografounews»: Το ΠΡΩΤΟ και με ΔΙΑΦΟΡΑ «ηλεκτρονικό στέκι του Ζωγράφου»! Ξεπεράσαμε τους 32.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και τις 60.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ!!! (φωτο)

Στον "ΑΕΡΑ" τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Το «ZografouNews» άγγιξε τις 60.000 προβολές για το μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ!!! 4ΠΛΑΣΙΑΣΑΜΕ τους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ μας!

Γράφει η Μπέττυ Γιάννα

Η αγάπη, η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη που καθημερινά μας δείχνετε, έχουν καταφέρει να αναδείξουν το «zografounews.gr» το ΠΡΩΤΟ «ηλεκτρονικό στέκι του Ζωγράφου».

Σύμφωνα με τα «Google Analytics», αυτά που εμπιστεύονται και ζητάνε να δούνε πλέον όλοι οι διαφημιστές, το «zografounews» συνεχίζει ανοδικά την πορεία του και είναι με αποδείξεις το αγαπημένο διαδικτυακό μέσο της πόλης μας.

Λίγα εώς ελάχιστα είναι τα τοπικά μέσα κάθε δήμου που τολμούν να βγάλουν στον «αέρα» τα επίσημα στοιχεία τους. Εμείς το κάνουμε!

Δείτε τα επίσημα στοιχεία από τα «Google Analytics» για τον μήνα Απρίλιο – Ξεπεράσαμε τους 32.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!!

Για να διαπιστώσει κανείς την ανοδική πορεία πρέπει να ανατρέξει στην ανάρτηση του «zografounews» που είχαμε κάνει για τον μήνα Σεπτέμβριο (2019): (Δείτε και εδώ) Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα τότε μιλούσαμε για 8.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ! 

Με απλά μαθηματικά (4×8=32) το «zografounews» 4ΠΛΑΣΙΑΣΕ τα νούμερά του!!! 

Όσο για τις προβολές; Τον μήνα Απρίλιο 2020 αγγίξαμε τις 60.000!!! 

Ας δούμε ενδεικτικά και τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2020 για να παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά την ανοδική πορεία της τοπικής ηλεκτρονικής εφημερίδας «zografounews»:

Εν κατακλείδι μέσα από μια σταθερά ανοδική πορεία 9 -10 μηνών ξεπεράσαμε τους 32.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και αγγίξαμε τις 60.000 προβολές! 

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τα δικά σας θέματα, καταγγελίες και φωτογραφίες προς δημοσίευση είτε στη σελίδα μας στο fb είτε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο (info@zografounews.gr) Μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η φώνη σας μπορεί και πρέπει να εισακουστεί.

«Δημοσιογραφία θα πει να δημοσιεύεις όσα ενοχλούν τους άλλους και δεν θέλουν να μαθευτούν. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις»….

Πιστοί στο όραμά μας και με την υποστήριξή σας κινητήριο δύναμη, θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τοπικές επιχειρήσεις, συλλόγους, οργανισμούς και ανθρώπους, να σας ενημερώνουμε τα τρέχοντα τοπικά και γενικά θέματα -και όχι μόνο- και να σας προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες.

Δείτε εδώ τη σελίδα μας στο facebook!

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας παροτρύνουμε να μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται…!

Η συντακτική και τεχνική ομάδα του «ΖografouΝews» καθώς και η διοίκηση, σας ευχαριστεί από καρδιάς!

Το ταξίδι συνεχίζεται! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.