Ο Δήμαρχος Ζωγράφου απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νίκη Κεραμέως!

Στο πλαίσιο του ευαισθητοποίησης που εκδηλώνεται σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Θώδας απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την κάλυψη μίας ανάγκης, η οποία αφορά στο πιο πολύτιμο τμήμα της κοινωνίας μας: Τα παιδιά.

Ο κ. Θώδας, δεδομένων των έκτακτων συνθηκών που επιβάλλουν την εξ αποστάσεως διενέργεια των μαθημάτων, προτείνει στο Υπουργείο να αναλάβει πρωτοβουλία για τη δωρεάν χορήγηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet/laptop, σε κάθε μαθητή, ώστε να έχουν όλοι ανεξαιρέτως τη δυνατότητα συμμετοχής στην τηλεκπαίδευση.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Δήμαρχος Ζωγράφου, η πρωτοβουλία αυτή θα βοηθήσει «ώστε να μην χαθεί η ουσία της σχολικής εκπαίδευσης και όχι απλώς και τυπικά η σχολική χρονιά» καθώς θα δώσει τη δυνατότητα «όλοι να είναι σε θέση να συμμετέχουν ισότιμα στη διαδικασία ηλεκτρονικής μάθησης».

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη η επιστολή ΕΔΩ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.