Δήμος Ζωγράφου: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την Παρασκευή! Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας… Να είμαστε εκεί!

Ο Δήμος Ζωγράφου σύμφωνα με την σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων για τη συνέχιση των οργανωμένων δράσεων για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στην Πλατεία Αλεξανδρή 09.00 -13.00

Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες συνδημότες μας και όχι μόνο που έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο, το δώρο της ζωής.

Ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω της κρίσης το σύστημα Υγείας είναι επιβαρυμένο, η ανάγκη είναι μεγαλύτερη.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων.

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, ας κάνουμε μία μικρή κίνηση η οποία όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά, αυτή μεταξύ ζωής και θανάτου, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Από εμάς περιμένουν. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, μπορεί να αντιστιχούν στη ζωή κάποιου άλλου.

Να είμαστε εκεί.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.