Η έκκληση της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» στον Δήμο, για τις επιχειρήσεις της πόλης μας!

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της Κυβέρνησης, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα να απαλλάσσονται από την καταβολή δημοτικών τελών. Επίσης, από την 1η Μαρτίου 2020 έως και την 31η Μαΐου 2020 αναστέλλεται η καταβολή μισθωμάτων σε Δήμους για την ενοικίαση κυλικείων εντός σχολικών μονάδων και εντός κοιμητηρίων.

Ως Δημοτική Παράταξη «Αγαπώ Ζωγράφου» καλούμε τον Δήμο Ζωγράφου να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο, δια περιφοράς, και να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή αυτού του μέτρου για όσες επιχειρήσεις της πόλης μας πλήττονται, για όσο διάστημα θα εφαρμόζονται τα περιοριστικά μέτρα. Η απαλλαγή θα αφορά τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού.

Όλοι μαζί, με υπευθυνότητα, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας και να εφαρμόσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων αυτής της κρίσης.
#agapozografou
Κωστής Παπαναστασόπουλος

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.