«Κραυγή» πολιτών: «Ο φωτισμός στο Γουδή είναι ελλιπής εώς και ανύπαρκτος! Επιτέλους κοιτάξτε το!» (ΦΩΤΟ «Zografounews»)

«Ο φωτισμός στο Γουδή συνεχίζει να μην υπάρχει. Δείτε χθες Σαββάτο βράδυ (1/02) τις λάμπες στην οδό Σπηλιωτοπούλου. Σβηστές. Στις φωτογραφίες που σας στέλνω δείτε πάνω τη λάμπα.  Μόνο τα φώτα από τα μαγαζιά βοηθούν στο να μην βυθιστούμε τελείως στο σκοτάδι.

Τα ίδια και στην Κονίτσης στην πλατεία Ελευθερίας. Δηλαδή ούτε τις λάμπες δεν μπορούν να αλλάξουν πια; Πως θα κυκλοφορούμε; Ας το κοιτάξουν επιτέλους αυτό με τον φωτισμό γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η πόλη μας δεν γίνεται να είναι σκοτεινή. Ο φωτισμός σε αρκετά σημεία στο Γουδή είναι ελλιπής εώς και ανύπαρκτος. Οι δρόμοι είναι σκοτεινοί και επικίνδυνοι για οδηγούς και πεζούς.»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δείτε επίσης:

Τους άλλαξαν τα φώτα!!! Μην εκτίθεστε κι άλλο κύριοι! ΔΕΙΤΕ τι έγινε την Πέμπτη το βράδυ στο Γουδή! Την απάντηση την έδωσαν οι κάτοικοι! (φωτο «Zografounews»)

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!!! Πλήρης συσκότιση στον Δήμο Ζωγράφου: Μία πόλη βυθισμένη στο σκοτάδι! Ακούει κανείς;;; (φωτο «Zografounews»)

Αγανάκτησαν οι Ζωγραφιώτες με την έλλειψη φωτισμού – ΧΑΜΟΣ στα Social Media: «Δήμαρχε ΝΤΡΟΠΗ! ΕΛΕΟΣ! Επιτέλους κουνηθείτε!» (ΦΩΤΟ)

Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή: «Για ποια άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και ποια συγχαρητήρια; Μην μας προκαλείτε κιόλας!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.