ΚΑΥΣΤΙΚΗ ανακοίνωση από το «Αγαπώ Ζωγράφου» για τις παράλογες αυξήσεις στα δημοτικά πάρκινγκ: «Δεν δικαιολογούνται ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά και ούτε ηθικά! Γι αυτό καταψηφίσαμε!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Αγαπώ Ζωγράφου”

Με αφορμή τον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής αναφορικά με τα μισθώματα των θέσεων στάθμευσης και τις αυξήσεις που επέβαλε η νέα διοίκηση αναφέρουμε ενδεικτικά τα εξής:

Οι αυξήσεις των τιμών στα δημοτικά πάρκινγκ του Δήμου Ζωγράφου δεν δικαιολογούνται ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά και ουτε ηθικά. Δεν δικαιολογούνται οικονομικά διότι η ΜΑΞΙΑΔΗΖ δεν εμφανίζει έλλειμμα και δεν δικαιολογούνται πολιτικά και ηθικά επειδή πρόκειται για αυξήσεις που ειναι αδιανόητες και χωρίς αντίκρυσμα (οι αυξήσεις ξεκινούν από 25% και άνω).

✔ Σε αρκετές περιπτώσεις οι αυξήσεις των μηνιαίων μισθωμάτων των θέσεων στάθμευσης “αγγίζουν” το 83% (υπαίθρια πάρκινγκ Λυκάβου και Ιοκάστης) και το 25% στους στεγασμένους χώρους στάθμευσης (Πλατεία Τερζάκη και Γ. Ζωγράφου).

✔ Με παρέμβαση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Αγαπώ Ζωγράφου”, Κωστή Παπαναστασόπουλου, το μίσθωμα παρέμεινε στα 40 ευρώ για τους κατοίκους της λεωφόρου Γ. Ζωγράφου που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα στάθμευσης. Η διοίκηση στην εισήγησή της είχε προτείνει 75 ευρώ αντί 40 ευρώ! Υπήρχε παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αυτή την ειδική τιμή για τους κατοίκους της Γεωργίου Ζωγράφου.

✔ Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Δήμου αποτελεί την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ (6 μέλη η διοίκηση, 3 αντιπολίτευση). Το Αγαπώ Ζωγράφου καταψήφισε την πρόταση των αυξήσεων.

Τέλος, ως παράταξη της αντιπολίτευσης συνεχίζουμε την ξεκάθαρη στάση και οφείλουμε να ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία και να προασπίζουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.