Στο … σκοτάδι ο Δήμος Ζωγράφου! Έξαλλοι οι δημότες καταγγέλουν αδιαφορία, διακοπές διαρκείας και ανευθυνότητα των… υπεύθυνων! Που βρίσκεται ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών;

«Δεν μπήκε και πολύ καλά το νέο έτος για τον δήμο μας. Τι θα γίνει με τον φωτισμό στην Ηρώων Πολυτεχνείου; Είμαστε μια βδομάδα περίπου χωρίς φως. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών τι κάνει; Που χάθηκε; Έχει πάρει χαμπάρι ή ακόμη βρίσκεται σε διακοπές;  Η πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί το ίδιο. Στο σκοτάδι και εκεί.

Στην Ελευθερίου Βενιζέλου πάνω από ένα μήνα δεν έχουν φως κάποια σημεία. Για να πληρώνουμε κέτερινγκ για την κοπή της πίτας ξέρουμε και να κάνουμε χριστουγεννιάτικες λεζάντες; Εδώ δεν έχουμε φως που είναι το βασικό. Ας αφήσουν τις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια και ας δουλέψουν πια! Πότε θα έρθει αυτή η ώρα; Σας παρακαλούμε φροντίστε επιτέλους το πρόβλημα με τον φωτισμό. Είναι ανεπίτρεπτο!»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.