Ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει στο πρόγραμμα ΣΒΙΕ και ΚΕΔΕ

Ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει στο πρόγραμμα ΣΒΙΕ και ΚΕΔΕ

Ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει στο πρόγραμμα ΣΒΙΕ και ΚΕΔΕ που παρέχει πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης

Ο Δήμος Ζωγράφου συμμετέχει και την φετινή χρονιά όπως και πέρυσι στην συνεργασία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΣΒΙΕ και της ΚΕΔΕ για πενήντα (50) πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης, για την υποστήριξη των δημοτών της Αττικής  που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Οι τελικοί δικαιούχοι θα επιλεγούν σύμφωνα με την παρακάτω μοριοδότηση, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τόσο την επίδοση των μαθητών όσο και την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των οικογενειών τους:
• Ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από 10.000 ευρώ: 50 μόρια
• Ανεργία γονέων: 50 μόρια για κάθε γονέα
• Μέλη μονογονεϊκών/πολύτεκνων οικογενειών: 50 μόρια
• Βαθμός απολυτηρίου: έως 100 μόρια (ο τελικός βαθμός πολλαπλασιάζεται επί 5)

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές της Γ’ Λυκείου καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους έως και τις 31 Ιουλίου 2017 στην Γραμματεία της ΣΒΙΕ (Πειραιώς 72, Μοσχάτο).

Παράλληλα, σημειώνεται ότι κάθε μαθητής/μαθήτρια που θα υποβάλει εγκαίρως την αίτησή του και θα συμπληρώσει περισσότερα από 100 μόρια με βάση την ανωτέρω μοριοδότηση, δικαιούται αυτόματα υποτροφία ενός έτους.

Για να μάθετε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης στις ειδικότητες της επιλογής σας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της ΣΒΙΕ 210 482 2222.

Το link για την συμπλήρωση της συμμετοχής ή για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.